Gesztenyetekercs

Gesztenyetekercs

Hozzávalók:

25 dkg darált háztartási keksz

20 dkg vaj

10 dkg cukor

5 cl rum

1 evőkanál kókuszreszelék

1 kávés kanál kakaó

A krémhez: 25 dkg gesztenyepüré

                      15 dkg vaj

                      10 dkg porcukor

                       2 cl rum

                       10 dkg tortabevonó étcsokoládé

 

Elkészítési javaslat:

A kekszet összedolgozzuk a vajjal, a cukorral, a rummal, a kókuszreszelékkel, a kakaóval. A krémhez a vajat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a gesztenyepürét, a rumot. Nedves konyharuhára terítjük a kekszes massza felét, és 20×15 centis lappá nyújtjuk. Rákenjük a töltelék felét, feltekerjük. Még egy ilyen tekercset készítünk és tortabevonóval bevonjuk őket!

Jó étvágyat hozzá!

#mutimiahami