Hozzávalók:
25 dkg darált háztartási keksz
20 dkg vaj
10 dkg cukor
5 cl rum
1 evőkanál kókuszreszelék
1 kávés kanál kakaó
A krémhez: 25 dkg gesztenyepüré
15 dkg vaj
10 dkg porcukor
2 cl rum
10 dkg tortabevonó étcsokoládé
Elkészítési javaslat:
A kekszet összedolgozzuk a vajjal, a cukorral, a rummal, a kókuszreszelékkel, a kakaóval. A krémhez a vajat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a gesztenyepürét, a rumot. Nedves konyharuhára terítjük a kekszes massza felét, és 20×15 centis lappá nyújtjuk. Rákenjük a töltelék felét, feltekerjük. Még egy ilyen tekercset készítünk és tortabevonóval bevonjuk őket!
Jó étvágyat hozzá!
#mutimiahami